Actueel aanbod stadsrondleidingen

Stadsrondleidingen op aanvraag

Update 26 juni 2021:

Met de huidige versoepelingen zijn er weer stadsrondleidingen op aanvraag mogelijk voor groepen van maximaal 12 personen.

Geen rondleiding is ooit exact hetzelfde

Ik vertel nooit een standaard verhaal, maar kan putten uit jarenlange kennis en ervaring.
Misschien ben je met name geïnteresseerd in kunst, of in architectuur, of juist in geschiedenis? Of wellicht heb je specifieke vragen die je graag eens beantwoord zou zien?

In overleg bepalen we een passende rondleiding, een begin- en eindpunt en een geschikte tijdsduur (minimaal 1,5 uur).

Rondom het centrum

Zolang we 1,5 meter afstand moeten houden vermijd ik extreem drukke plekken in de binnenstad. Maar gelukkig kent Rotterdam ook buiten de platgetreden paden allerlei locaties met een bijzonder verhaal en een keur aan kunst en architectuur uit verschillende tijden.

Je kunt een keuze maken voor een van de standaard  thema-rondleidingen op het gebied van kunst, architectuur en geschiedenis. Een overzicht hiervan vind je op de home-pagina.

Of laat je verrassen tijdens een wandeling door het Scheepvaartkwartier, het Museumpark, Kop van Zuid, Katendrecht of een van de andere wijken net buiten het centrum.

Rondom het Marconiplein

Ben je al goed bekend met de wijken rond het centrum? Dan neem ik je graag mee naar Rotterdam-West, het deel van de stad waar ik zelf woon en jarenlang als kunstenaar en vormgever werkte.

Rondom het Marconiplein, daar waar de woonwijken Spangen, Bospolder-Tussendijken en het voormalige havengebied M4H elkaar ontmoeten en op een steenworp afstand van historisch Delfshaven, ligt een gebied met een onverwacht moderne en bijzondere sociale geschiedenis.

Je ontdekt er een keur aan spraakmakende kunst, iconische architectuur en opmerkelijke initiatieven uit de afgelopen honderd jaar.

KOSTEN

Standaard rondleiding

De groepsprijs is afhankelijk van het aantal deelnemers (maximaal 12) en de tijdsduur.

Privé-rondleiding voor 1 of 2 personen
1,5 uur: € 90,-
2 uur € 110,-
2,5 uur € 130,-

Groep van maximaal 6 personen
1,5 uur: € 120,-
2 uur: € 145,-
2,5 uur € 170,-

Groep van maximaal 12 personen
1,5 uur: € 150,-
2 uur: € 180,-
2,5 uur € 210,-

Rondleiding op maat

Is het gezelschap groter dan 12 personen?
Of heb je bijzondere wensen zoals een programma op maat, een presentatie op locatie of een thema waarvoor aanvullend inhoudelijk onderzoek nodig is?

Dan maak ik graag een offerte op maat voor je!

Boekingen en informatie

Wil je een rondleiding boeken? Of heb je interesse maar wil je graag eerst nog wat meer informatie?
Neem dan persoonlijk contact met me op.

Tot slot

Uiteraard kun je alleen een rondleiding boeken als de deelnemers in het gezelschap geen griep- of verkoudheidsklachten hebben.